Nu bär det av  2008-05-29
Helg
Om en timme lite drygt sätter jag och Jocke oss på tåget ner mot Kalmar. Ska bli riktigt trevligt måste jag säga. Meningen är att vi ska hälsa på Stoffe och gå på VOID Spring Festival. Jocke har till och med fixat pasta sallad till resan ner!

På Void ska  jag bland annat försöka se:

Welle Erdball
image181

Colony5
image182

image183 image184

Känns som om det kommer att bli en perfekt helg! Återkommer efter jag landat.

Trevlig helg allihop!
4
Älskar min nya gadd  2008-05-28
Tattoo
Igår drog jag iväg till tatueraren igen. Hade bestämnt mig att inte fortsätta på ryggen för att jag ska åka till Kalmar på torsdag och festa lite och har ingen lust att åka tåg med ny tatuerad rygg. Har vetat länge att jag ska tatuera benet så jag frågade Danne om det inte gick bra och köra det istället. Det gjorde det. Det gick jävligt bra. Danne blev tok inspererad och vi började köra runt sex tiden. Ett par timmar in så kom hans brud förbi med glass till och med och klockan elva i går kväll vart vi färdiga. Hade ju en liten fest-tatuering på vaden sedan tidigare så det blev faktiskt före och efter bilder på cover-upen som kanske hamnar i någon av Dannes pärmar. Alltid trevligt.

Hursomhelst jag är sjukt nöjd och här är resultatet!

image180
8
Lite nytt!  2008-05-26
Film
Gjorde om bloggen lite idag. Hoppas ni tycker det ser trevligt ut!

Såg nyss klart på Gone Baby Gone också.
image179

Den kanske inte är skitny men den var jävligt bra ivarjefall. Vem hade trott att Ben Affleck kunde göra så bra film. Inte jag ivarjefall. Riktigt spännande, grymt bra dialog och ett par härliga twister samt ett fantastiskt skådespeleri gör ju att du faktiskt måste se den här rullen om du missat den (som jag hade gjort). Blir nästan sugen att läsa lite böcker utav Dennis Lehane som har skrivit både novellen som denna är baserad på och även Mystic River.

BETYG 4/5
3
Vad har hänt?  2008-05-26
Allmänt
Min dator dog i lördags av någon riktigt jävla udda anledning så nu sitter jag med ny installerat operativ system och är lite småputt. Körde ju på egen blog en stund men nu insåg jag att det blev drygt. Måste installera massa program och skit igen och det orkar jag inte göra just nu. Så jag tänkte varför inte bara använda blogg.se så slipper jag bry mig om allt annat. Så nu är jag här igen och stannar förmodligen här också. Plus att jag ska försöka skriva lite oftare. Bästa sättet att hålla kontakten med vännerna från skolan?

Sedan sist har det hänt mycket roligt i mitt liv. Jag har på någotvis lyckatats med att nästan få kalla mig själv student för det första. Vi hade en riktigt trevlig skolavslutning måste jag säga. Sen fick jag lite presenter för mina bedrifter också bland annat en fin halskedja.

I förrgår var det 20års fest och jag la mig för att vila klockan 10 sen låg jag och mös i sängen tills folk hade gått hem. Var fan behövligt efter skolavslutningen. Sen igår målade jag en liten fondvägg i hallen och städade.

Idag är meningen att jag ska ta det lungt och bara slappa. Många som pratar om att åka bort nu. Blir fan sugen själv. Cypern resan för 2år sedan kan gärna upprepas med all inclusive och bara sola.

Imorgon ska jag på "arbets intervju" eller vad man ska kalla det. Har blivit rekomenderad till att arbeta som kontaktperson. Kan bli rätt kul tror jag om det går vägen då har jag två jobb i sommar.
3
Jag lever!  2008-05-07
Allmänt
Jo det är sant jag lever! Fast jag bloggar inte på den här sidan längre....

Alla som är sugna besök mig på http://xblo.se.nu
0