Tema 90  2008-08-30
Allmänt
Fest ikväll som sagt med tema 90-tal.

Inspiration tack!



Ljusa jean?




Färgglada skor?


90-talet för mig är en mörk fläck vad gäller stil. Jag tror jag hade en flanell skjorta och jag vet att jag alltid hade såna där pilotbyxor. Men sen har jag inte den blekaste  för det var ju först när jag träffade Li som jag har börjat bry mig om kläder överhuvudtaget hon har hjälp mig lite på traven och är dessutom mina polares mode-guru. Tur att man har en brud med smak annars hade jag sett rätt tråkigt ut alltså.


5
Inte Nolla  2008-08-30
Allmänt
Nä nu är man inte nolla längre.

Igår blev det finmiddag och sen kåren för att avsluta nollningen och det var riktigt mysigt. Inte världens bästa mat men över förväntningar ivarjefall. Tror jag var på mitt livs första mellan fest igår också. Det var trevligt.

Jag vet att jag bjudit på skamligt lite bilder från dom här nolle dagarna men det kommer att komma en hel drös snart. Vi hade ju nämligen en foto ansvarig som kommer att samla ihop alla bilder som tagits under hela nollningen för att sen sprida ut till alla som vill ha.

Så det kommer bilder snart...

Idag ska jag jobba ett par timmar, sen hjälpa Ola att bygga ihop sin dator som jag hjälpt honom beställa sen efter det är det fest hos lillebror och hans tjej med Temat 90-tal. Ska bli intressant. Kanske man skulle klä sig som Nick Carter.
2
Skola skola  2008-08-28
Allmänt
Ja det är fan rätt mycket att hålla reda på såhär i början måste jag säga. Men det är roligt. Jävligt roligt. Hoppas som fan att jag kan hålla ihop alla trådar och fixa dom här åren ordentligt. Allt är bara så jävla nytt och det blir säkerligen inte lättare att hålla reda på alltihop. Men jag ska kämpa på som en oxe. Min seminarie grupp är jävligt bra och jag tror jag kommer kunna få mycket stöd från dom jag är med vilket känns riktigt skönt.

Imorgon är det fin sittning i varjefall något roligt att se fram emot. Ska bli kul att sätta på sig skjorta och dricka lite bärs.
Skönt med helg i allmänhet känner jag för att få tid att smälta in lite vad som hänt i veckan.
4
Dags för cykel?  2008-08-25
Allmänt
Har under flera år nu bara haft min trogna bmx att cykla runt på. Blir lite segt när man ska åka lite längre sträckor och man ser ju för jävla rolig ut på en bmx måste jag säga. Så därför tänkte jag att det kanske är dags för en ny cykel. Det kommer inte att hålla att åka bil till skolan varje dag.

Har kollat runt en del på trevliga cyklar nu och det står mellan tre stycken för tillfället.

Schwinn Chopper: Lemon Peeler

Klassisk skön cykel med limpsadel  och riktigt chopper styre. Dom är fan rätt praktiska och sköna att glida på.


Phat Cycles - Femme Phatale

Skitsnygg ram och skönt glidar styre. Säkert svinskön att trampa runt på eftersom sadeln sitter lutad bakåt.


Phat Cycles: XC-1

Min favorit rent stilmessigt, lite mer chopper liknande ram. Lite osäker om den är för lång bara. Älskar färgen.


Vilken borde jag välja?

6
Franskt  2008-08-24
Film
Satt och tänkte på hur mycket jag gillar franska filmer.
Tänkte att jag skulle tipsa om ett par som absolut bör ses av alla.


Der Name der Rose (The Name of the Rose)
Regisserad utav: Jean-Jacques Annaud


Den unge munken Adso och hans läromästare William av Baskerville kommer till ett kloster där en av munkarna nyligen dött på ett mystiskt sätt. William följer ledtrådarna. När så fler munkar dör under mystiska omständigheter tillkallar abboten inkvisitionen, vars representant Bernado Gui lägger skulden på en ung och fattig flicka som Adso förälskat sig i.



En fantastiskt bra film med bland annat Sean Connery, Ron Perlman och Christian Slater. Såg den första gången när jag var väldigt liten och kommer ihåg att jag var väldigt tagen utav handlingen. Har sett den flera gånger sedan dess och filmen har fortfarande samma härliga spänning.


Crying Freeman
Regisserad utav: Christophe Gans


Historien handlar om Yo är yrkesmördare mot sin vilja. Under ett uppdrag möter han en Emu O´Hara som blir ett vittne till avrättningen. Han får senare ett uppdrag av sin arbetsgivare att döda Emu och försöker då fly från organisationen.



Den här filmen såg jag också första gången när jag var väldigt ung. En riktigt bra action men med lite känslor med i paketet plus riktigt bra skådespeleri. Crying Freeman är dessutom bland dom absolut bästa filmer jag sett som är baserad på en manga-serie.


La Cité des enfants perdus (The City of Lost Children)
Regisserad utav: Marc Caro & Jean-Pierre Jeunet


Handlingen kretsar kring den galna vetenskapsmannen Krank som bor på en oljeplattform tillsammans med sex kloner, en hjärna i ett akvariam och en kvinna. Med hjälp av en kult av blinda personer som kallar sig Cykloper kidnappar Krank barn som han använder för i experiment där han försöker lära sig att drömma.



En av dom vackraste filmer jag sett när det gäller scenografi. Det är nästan som att kolla på en tavla för allt är så otroligt detaljerat och välgjort. Även musiken i filmen är riktigt bra. Filmen kanske inte passar alla för den är rätt surealistisk men ge den en chans.


The Ninth Gate
Regisserad utav: Roman Polanski


En man skriver ett självmordsbrev innan han hänger sig. Dagen innan har han sålt en värdefull bok som bara finns i tre exemplar. Boken anses vara skriven av Satan och med hjälp av den ska man kunna komma i kontakt med honom.



Det här är en sådan här film som man ser och sen inte tänker på på väldigt länge men sen inser man hur bra den var och måste se den igen. Jag hoppas att dom flesta har sett den men nämner den gärna ändå för har någon missat den är det dags att se den direkt. Johnny Depp är med och dessutom Lena Olin. Sugen på något spännande då är det här en perfekt rulle.


The Fifth Element
Regisserad utav: Luc Besson


I en färgglad framtid blir en taxi-chaufför ofrivilligt indragen i jakten på ett kosmiskt vapen som ska hålla Evil och Mr Zorg på avstånd och rädda världen från undergång.



Det här är filmen som ligger etta på min lista över dom bästa filmerna som någonsin gjorts. Jag har en speciell relation till den här filmen som jag inte kan sätta fingret på riktigt. Jag är kär i den och tycker allt med den är fantastiskt. Jag älskar Bruce Willis och jag älskar Milla Jovovich. Att se den här filmen minst 10 gånger om året borde vara obligatoriskt.


4
Mys film!  2008-08-23
Film
Satt och kollade runt vad man skulle se för film ikväll och insåg snabbt att det finns ett par filmer som tyvärr inte kommit ut riktigt en som jag ser extra mycket fram emot.



Max Payne
Filmversionen utav dom fantastiska spelen med samma namn. Huvudrollen spelas utav Mark Wahlberg. Har börjat få mer och mer respekt för Mark sedan han gjorde Shooter.

The Strangers
Verkar vara en riktigt härlig skräckis med lagom psykologiska inslag. Har väntat länge på den här rullen efter att ha sett den fina trailern. Filmen har funnits ute ett tag men inget DVD släpp har blivit av ännu.

The Transporter 3
Har nämn några gånger tidigare hur mycket jag älskar Jason Statham och allt han gör Transporter filmerna är inget undantag och den 26 november blir dom en trilogi. Hoppas att dom tar det lite lugnt den här gången med specialeffekterna bara så ska jag nog bli nöjd. I Transporter 3 kommer vi även att få se Robert Knepper (T-bag) vilket var en trevlig överaskning.

Mirrors
Vart först lite rädd när jag hörde att Kiefer Sutherland skulle vara med i en skräckfilm som handlar om speglar. Men sen när jag tänkte lite på det och kollade på ett par trailers insåg jag att det kanske skulle vara helt perfekt. Älskar konceptet med den här filmen och har dessutom läst ett par lovande recensioner. Tydligen blir det psykologiskt istället för bara massa hoppig skräck. Såg för länge sedan en asiatisk film som jag glömt vad den heter som körde på samma tema med speglar och den levererade inte hela vägen så jag hoppas att Mirrors kommer att göra det.

Tropic Thunder
När jag först hörde namnet Tropic Thunder tänkte jag, Nej för fan inte en dålig jävla krigsfilm till! Sen insåg jag att det inte alls var så utan att det är Ben Stiller som skrivit en action/komedi. Då blev jag riktigt glad för jag har verkligen sett på för lite bra komdier den senaste tiden. Filmen har en riktigt skön samling skådisar som Jack Black, Nick Nolte och Jon Voight och jag har faktiskt höga förhoppningar om att den blir riktigt rolig. Filmen lyckades ju faktiskt med att flytta ner senaste Batman filmen till en andra plats på Box Office listan nu när den gick upp i USA.
4
Såpa!  2008-08-23
Allmänt
Kom precis hem efter att ha varit och spelat såpa bandy. Vi lyckades vinna varje match och i finalen spöade vi ekonomerna. Riktigt kul var det faktiskt. Speciellt roligt var att faddrarna hejade på och var extra glada idag. Vi blev dessutombjudna på pizza och glass.

Tog en lång dusch när jag kom hem men jag luktar fan fortfarande såpa!
3
Vi VANN!  2008-08-23
Allmänt
Ja våran underbara n0llegrupp kycklingarna vann faktiskt hela n0llekampen! Helt underbart. Som pris fick vi kexchoklad.

Igår vart det rätt tungt det börjades tidigt med "fördrickande", sen barracken som jag faktiskt gillar mindre och mindre redan nu. Sen bar det av till kåren. Riktigt goda white-russians blandade dom och dessutom fick man coronan med lime i så jag är nöjd.

Drog mig hem i skaplig tid för jag tänkte nog vara med på såpa bandyn idag.

Nä jag är fortfarande trött och full tror jag ska ut med vovven sen lär jag vila mer!
2
Första intrycket  2008-08-20
Allmänt
Måste säga att jag är väldigt glad och positiv just nu. Verkar kunna bli riktigt roligt det här med högskola. Allt som vart sagt om kurserna vi börjar med och om programmet i allmänhet lät väldigt vettigt.

Även om alla var väldigt tillbaka dragna just nu i början tyckte jag att jag såg ett par intressanta personligheter. Säkerligen kommer man kunna hitta några nya kompisar.

Faddrarna var också trevliga. En bunt killar som ska bli idrottslärare (får försöka ordentligt med att se förbi mina fördomar) och två små trevliga tjejer som ska bli förskollärare är det som leder gruppen jag hamnade i. Grupp B blev det och vi är tre killar och en bunt tjejer.

Ser fram emot ett par öl och att socialisera lite ikväll + Tält intro såklart.


Nu är jag en NOLLA!

ser nästan fram emot att få hänga på mig nollebrickan.

Geflepedagogerna har lagt upp en nollningblogg också Kolla in här!



.
6
Skola  2008-08-20
Allmänt

Pennorna är vässade! Nu börjar skolan om en dryg timme.

Jag känner mig faktiskt ganska laddad. Blir skönt med lite information idag så man slipper känna sig helt lost. Ola sa en smart grej igår: Det är nu det blir på riktigt. Allt du lär dig gör att du blir något i livet. Läser du en pedagogik kurs så blir du mer och mer en pedagog till skillnad från i typ gymnasiet där man lärde sig om pedagogik.

Det tyckte jag var smart. Jag ska ju trotts allt BLI förskollärare.

Nu gäller det bara att bli kompis med alla under nollningen så man har någon och fråga om saker om det blir körigt. Vet inte hur jag ska orka massa nollning i det här vädret bara. Lite öl och inte allt för sena kvällar är fan planen så man inte dyker in i någon sjukdom.
0
Sextips  2008-08-18
Film
Kan inte sluta posta inlägg idag! Den här var bara för rolig för att inte bjuda på.

Sextips från en mästare


Vänta bara tills han börjar rappa och vurpar med cykeln. Här har ni en liten bonus explosion också.
3
Film tips: Choke  2008-08-18
Film
Choke kommer på bio snart och ser så fruktansvärt lovande ut! Ville bara tipsa om det för den här rullen vill man nog inte missa.

1
Video nöje!  2008-08-18
Film
Wuuuahhh!



Fetaste ungen!
0
Att ge blod  2008-08-18
Allmänt
Jag vet inte om någon jag känner ger blod och jag förstår egentligen inte varför. Jag ger inte heller blod men det va bara för att jag inte fick förut och jag har inte gått tillbaks och frågat igen sedan dess. Jag vet inte ens vad jag har för blodgrupp längre. Men borde man inte ge blod? Jag är en av dom som fått blod av någon annan ivarjefall och det är jag jävligt tacksam för.

Tycker det tåls att fundera lite kring det här med att ge blod. Donator är jag ivarjefall så varför inte bjuda på lite blod också.

Medans du funderar kan du ju ta en titt på blood drive affischerna till nya Saw V.

1
Åska!  2008-08-18
Allmänt
Nu har vädret varit så här jävla dåligt tillräckligt länge. Jag som älskar när det regnar i vanliga fall börjar till och med bli trött! Men kolla in den här killen som filmar blixten. Jag blev lite gladare ivarjefall.

1
Nelson Liaw  2008-08-18
Design
Det finns en rad med 3d interiör/exteriör designers som jag försöker hålla under uppsikt. Bland dem finns Nelson Liaw en ung kille från Indonesien. Kände att jag kanske borde bjuda lite på hans kreationer som inspiration.



Något i stil med det  här vore väl inte helt fel att ha som tema när man skaffar ett hus i framtiden.
0
Ny musik!  2008-08-18
Musik
Nu har det kommit en ny låt i musikspelaren.

Den här gången är det min gamla barndomskompis Henrik som i vanliga fall brukar göra akustisk musik men nu även har börjat göra lite ambient techno och liknande. Låten den här gången är All That Matter's.

Lyssna och njut!


1
Komedi  2008-08-18
Film
Son of Rambow (2007)

En riktigt mysig film om en pojke som växer upp i en sträng religös familj men sedan får en glimt av verkligheten när han råkar se First Blood. Filmen var riktigt mysig och skön att se det var liksom inga överdrivna barnsliga skämt utan allt var rätt vuxet och bra bara. Skönt att se en film om lite sund kompis mentalitet.

Betyg: 4/5



The Big White (2005)

En lite äldre men rolig film med Robin Williams en lite tyngre komedi men som faktiskt gjorde sitt. Underhållande och mysig. Handlingen är lite udda men den håller helt klart och mot slutet ville man nästan fälla en tår.  Många sköna karaktärer i den här filmen också som tex Holly Hunters karaktär Margaret som lider av någon tourettes liknande sjukdom och svär som satan hela tiden.

Betyg: 3/5
0
Döda  2008-08-16
Allmänt
Borde det inte finnas någon sjuk regel som säger att man inte får göra ett dåligt jobb. Min xbox har varit på lagning i över 2 månader och när jag åkte för att hämta den igår och fråga varför det tagit sådan jävla tid plus att snubben inte hört av sig får jag som svar att han tappat bort mitt nummer och dessutom har Microsoft på något sätt gått över sin 3 veckorsgräns som dom har för att fixa boxarna.

Jag fick boxen ivarjefall men innan jag drog hem kände jag mig tvungen att fråga om den inte skulle "chippas" om nu när den varit på lagning. Men nejdå det skulle inte behövas... Kommer hem slänger i boxen och inser på 10 sekunder att dom har byt dvd-läsaren och boxen måste "chippas" om. Åker tillbaks lämnar boxen och åker hem. Kommer tillbaks efter 45min hämtar boxen. Nissen prisar hur fint den kommer gå nu. Kommer hem slänger in boxen skickar i ett par spel och inget fungerar. Trodde jag sabbat bränningen eller något så jag bränner ett par nya ex och provar igen (skivorna kostar fan 40spänn styck). Men inget fungerar. Då slänger jag i 10 av mina gammla spel som alltid fungerat och inget av dom fungerar heller.

Nu är jag arg jävligt arg! Dessutom hade dom hunnit stänga för helgen.

Hade jag vetat om allt det här när grabben sa trevlig helg så hade jag klappat till honom på käften och sparkat honom i pungen.

Tror fan det är dags för mig att gå tillbaks till hur det var förut då man önskade sig ett spel till varje julafton. Eller så gör man som min gode vän Jocke och köper en PS3:a istället och köper spelen när har råd!
2
Humm  2008-08-14
Allmänt
Tillbaks idag från våran lilla tripp till Finland som innehöll mycket karuseller svingod Rysk mat och en kräksjuk stackars jag, ivarjefall sista dagen men vi hade det jävligt mysigt ändå måste jag säga! Vart en alldeles lagom liten mini-semester innan skolan börjar.

Det var fint på båten. Min underbara fästmö var lika vacker som vanligt. Blev lite disco disco och det var även en rolig trubadur som spelade lite toner. Så träffade vi två härliga golden-oldies som vi drack lite bärs och vin med och pratade skit.


I Finland tog vi först en rundvandring i stan och kollade på lite av den fina arkitekturen. Efter det var vi på Borgbacken och åkte massvis med karuseller för att sedan gå och äta på en fantastisk Rysk resturang som hade helt underbar mat.



Helt sjukt att Li fick med mig på bild där i karusellen (för det är faktiskt jag). Fick åka den där besten till karusell ett par gånger själv. Den var så fantastisk jävla läskig så jag kunde inte slita mig.


Sedan vi kommit hem idag har vi bara segat och kollat igenom det vi hade kvar att se utav Californication. Helt underbar serie! Blev lite till mig när jag insåg att nästa säsong börjar redan Imorgon.
8
Finland  2008-08-11
Allmänt



Ska precis krypa ner i sängen för att få lite sömn innan det bär av mot Finland imorgon. Ska bli så sjukt mysigt att komma iväg på en liten mini-semester. Äta god mat, åka karuseller, kryssa, gå på disco, sova på fin hotel och viktigast av allt fira att jag och tjejen har varit förlovade i ett år. Grattis till oss!
2
Cthulhu  2008-08-11
Film
Har sedan jag var liten varit riktigt fascinerad utav H.P. Lovecraft och hans böcker och den värld han skapat. Det finns många filmer som är baserade på Lovecrafts berättelser eller som tar insperation från dom. Blandannat filmer som Evil Dead, Dagon och Re-Animator för att nämna några.

Snart släpps en till film som är baserad på Lovecrafts historier. Filmen har titeln Cthulhu och den verkar minst sagt lovande. Några få lyckligt utvalda personer fick se filmen på The Seattle International Film Festival förra året och hitils har jag inte hört några elak ord om den.

Dessutom har filmen fått en riktigt snygg poster och en trevlig tagline "Welcome Home to The End of The World".



Tills dess att Cthulhu släpps har jag lyckats gräva fram det mesta jag inte redan sett som har med Lovecraft att göra. Bland annat Nyarlathotep och Cool Air plus en bunt med kortfilmer. Så nu gäller det bara att övertala Stoffe att komma över så jag har någon att avnjuta filmerna med.

1
Lite skräck  2008-08-11
Film
Gutterballs
Sugen på en lite annorlunda slasher-komedi? Då är Gutterballs något för dig ivarjefall. Med en av dom roligaste mördarna någonsin, massor av naket och riktigt härliga mördarscener. Det blev lite väl fånigt i mellan åt men ändå rätt underhållande. För att vara den genre det är så får man ju vad man väntar sig. 100ggr bättre en tex Club Dread men inte i närheten av lika bra som Severance. Plus i kanten för soundtracket.

Betyg: 2/5





Snyggare outfit får man fan leta efter.


Salvage
En riktigt underlig film som nästan hade lite lynch anda imellanåt. Lite seg men helt klart sevärd pågrund av den härliga storyn. Fanns ett par scener som var riktigt skrämmande. För vänta dig inte någon snabb och hoppig skräckfilm för Salvage är lite annorlunda.

Betyg: 2/5




0
Ny musik!  2008-08-10
Musik
Min gode vän Jocke har en underlig kompis vid namn Björn som brukar göra riktigt intressant musik på sin fritid. Just nu kan ni lyssna på en av hans kreationer i musikspelare.

Loli Ripe - Fish Capsule

Lyssna och njut!
1
Fler nyheter  2008-08-10
Film
Det har ju hänt lite saker under den senaste veckan här på bloggen.

Nu blir det lite mer nyheter!

Högst upp på första sidan hittar ni nu dom senaste filmrecensionerna snyggt samlade för en lättare överblick.


Meet Dave
Det är alltid roligt med lite komedi och när jag såg att Eddie Murphy var med så var jag tvungen attge Meet Dave en chans. Hela filmen var lite överdriven men det får man tåla. Bitvis var det riktigt underhållande och Eddie Murphy gör rollen som Dave Ming Cheng riktigt jävla bra. Handlingen är lite mesig och hela filmen känns lite barnslig men vill man se en lättsamm och måtligt underhållande komedi så kan jag nog rekomendera Meet Dave ändå

Betyg: 2/5




Hancock
Har hört väldigt blandade åsokter om Hancock men själv blev jag lite kär i trailern. Jag tyckte att filmen var förvänandsvärt underhållande och hela storyn som många klagar på tyckte jag var riktigt mysig. Det skönaste var den härliga blandningen med superkrafter, vardagsliv och kärlek. Är inte allt för ofta man ser filmer i den här genren som faktiskt inte förlöjligar superhjältar utan bara ger en annorlunda tappning på det hela. Helt klart sevärd film börjar få mer och mer respekt för Will Smith.

Betyg: 3/5



Street Kings
Tog mig i kragen och såg Street Kings nu när den kommit ut på DVD och blev riktigt glatt överaskad.
Filmen var riktigt bra måste jag säga, en grym uppsättning med skådespelare och riktig bra handling.
Älskade att filmen var så pass rå som den var. Så är du sugen på lite Thriller/Action så se helt klart Street Kings.

Betyg: 4/5




Fler recensioner kommer snart!
1
Introduktion utav DMMUSIK  2008-08-08
Allmänt
Idag la jag till en liten musik-spelare till höger på bloggen. På den lilla spelaren kommer det rulla en låt du kan lyssna på när du känner för det. Just nu hittar du en ton från Borat filmen men jag kommer med ojämna mellanrum byta låt.

Har ett par vänner som ägnar fritiden åt musikskapande så det kommer att bli ett par exklusiva låtar!

Jag kommer att posta ett inlägg så fort det blir en uppdatering av låt och har förresten du eller någon du känner gjort en låt som du tycker borde spelas här på bloggen så är det bara att skicka en kommentar.

Lyssna och njut medans du läser.
3
Underskatta aldrig  2008-08-08
Allmänt
Underskatta aldrig ett bra film-soundtrack.

Jag antar att dom flesta har sett Borat filmen för länge sedan men vilka kommer igentligen ihåg soundtracket ? Efter att ha lyckats få tag i låten Ma Sheba Ba utav Hadag Nachash från filmen Don't Mess With The Zohan fick jag ett minne utav hur underbara låtar som finns med i Borat filmen och var tvungen att börja gräva.

Här snackar vi riktig fest musik. Du kan lyssna på en av låtarna direkt här på bloggen i spelaren till höger >>>


Tips på feta soundtracks som passar bra på förfesten:

You Don't Mess With The Zohan
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious...
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
1
DM Nano  2008-08-08
Design
Kom på att jag hade en iPod Nano liggandes här hemma som inte används allt för mycket.
Har tagit bort Apples firmware på den och ersatt det med Rockbox vilket gör det möjligt att bland annat göra egna skins och dessutom gör så att man slipper lägga in låtar via iTunes (vilket jag hatar mer en något annat).

Har gjort 3 stycken skins tidigare men dom fungerade inte så bra med den nya versionen av Rockbox så därför bestämde jag mig för att göra ett nytt i samma tema som den nya layouten här på bloggen.

DM Nano
1
Nytt igen  2008-08-07
Allmänt
Så nu är den nya designen uppe.

Själv är jag jävligt nöjd med det lite mer stilrena utseendet. Allt krångel med kommentarer som var förut är fixat och nu kan ni länka till separata inlägg igen också. Det har dessutom blivit lite mer städat och lättare att hitta runt.

Hoppas ni inte börjar grina när det inte är mens rött här längre!

Edit: Testade precis sidan i Internet Explorer 7. Det är ju säkert någon stackare som fortfarande använder det. Sidan fungerar i princip felfritt ivarjefall. Det finns ett par buggar men dom är riktigt små.
5
Inaktiv igen  2008-08-06
Allmänt
Inser ibland varför bloggare tar bilder på allt dom gör. Blir mycket text och lite bilder när man skriver om vardagliga saker.

Jag vet att jag varit en dålig bloggare dom senaste dagarna men jag har fan inte gjort något som varit värt att skriva om egentligen. Sitter och knoddar på datorn halva dagarna och ser film den resterade tiden.

Funderar på att dra igång en film recensions sida som alla mina vänner kan få ta del av och kötta ut lite roliga recensioner. Så kan man använda sidan som en liten tips portal om man är sugen på att se en bra rulle. Men jag vet inte om det finns något intresse egentligen. Ska försöka få lite kompisar intresserade så det inte blir bara jag som skriver på sidan.

Sen håller jag på med en ny bloggdesign (igen) till min egen blogg som jag är jävligt nöjd med. Ska förmodligen byta till den om ett tag. Men nog om datanördandet nu...


Idag började ju Gävles grisfest och jag var iväg med grabben jag är kontaktperson åt och tog en sväng om för att reka inför helgens öl och festrundgång. Var precis lika mycket folk ute som vanligt. Jag åt en riktigt god våffla och vi köpte lite remmar också.

Passade på att testa dom karuseller som såg värda ut och insåg att Ola förmodligen kommer att kissa på sig om vi ska ta hans karusell oskuld. Men ska det göras så ska det göras ordentligt. Hoppas han inte bangar bara det vore fruktansvärt trist och fegt.

Tips! Missa inte MC Stuntshow med GAVLESTUNTS - GAST utanför Vasaskolan på Lördag klockan 16.30.

1
The British  2008-08-03
Film
Är det något jag är helt galen i när det kommer till film så är det action i stil med The Transporter, Snatch, Revolver, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Danny the Dog och Banlieue 13 för att nämna några.

En av kungarna bakom filmer i den här genren är Guy Ritchie och den 5 september kommer hans nya film ROCKNROLLA. Såg nyligen trailern och jag måste säga att det ser lika lovande ut som den borde.


http://ru-a-rocknrolla.com/

Mer härliga titlar att se fram emot: Transporter 3, Banlieue 14, Death Race

Nu måste jag ju bara se Taken som legat och väntat alldeles för länge. Jag skäms nästan att jag inte sett den redan.
3
Hemma  2008-08-01
Allmänt
Hemma igen efter ett par dagar i Bollnäs. Riktigt underbart väder och 24 grader varmt i vattnet. Har påbörjat renovera min och Lillebrors egna stuga också. Lagt golv och gjort i ordning på sovloftet efter att ha sågat upp lite tak. Underbart mysigt.

Ska snart hem till Lillebror och hans brud i deras nya (och första) lägenhet för att äta lite tacos och dricka öl. Handlade öl I Bollnäs och var snabb att rycka åt mig alla nyheter som fanns på bolaget där. Blev 8st nya öl sorter som jag inte testat. Jävligt härligt med lite ölfinprovning till tacosen.

Medans jag väntar på att vi ska röra oss passar jag på att pumpa lite musik och surfa nätet. Efter att vi varit på The Dark Night snappade jag upp ett rykte om att Angelina Jolie kanske kommer att spela Catwoman i nästa film så jag var tvungen att kolla upp om det låg någon sanning bakom det.

Michelle Pfeiffer min Catwoman favorit.

Det finns inga klara fakta om att det skulle stämma direkt men Julie Newmar som spelade Catwoman i gammla Batman filmen har ivarjefall uttalat sig om ryktet och säger följande.

“Angelina would own the part,” Newmar, now 74, said.

“My industry friends tell me she has already made enquiries about the role. I can understand how it would pique her interest. Catwoman is Batman’s one true love.

“She is tremendously popular with women because she’s both a heroine and a villainess.”

Vet inte riktigt vad jag har för känslor kring Angelina Jolie som Catwoman men min första reaktion var hat/avsky. Nu när jag låtit det snurra lite i huvudet känner jag dock att det kanske inte skulle vara helt jävla fel endå.

Vad tycker ni?




A L B U M
VA - Showtek
L Å T
Puta Madre (DJ Zany's M.I.L.F. Mix)

4