Dagen före  2007-12-30
Allmänt
I morgon är det nyårsafton och jag min sambo min lillebror och hans flickvän ska ha lite fest.

Har fixat och donat under veckan och vi kommer att äta exotiskplanka och har våran alldeles egna bartender Kalle på plats som kommer fixa shoots och drinkar. Allt ser ut att kunna bli helt perfekt. Vi kommer att hålla till hos morsan och farsan för att få tillgång till pool, bastu och bubbel. Lillebrorsan är ansvarig för fyverkerier och hade samlat ihop ett par tusen nu för att köpa riktigt fina grejer.

Förra året hade vi också lite nyårskalas men då var det bara mina och Lis vänner så det ska bli riktigt trevligt att ha festen med lillebror och hans tjej också det här året

Låter det inte underbart.

- Fina fyverkerier
- Pool och bastu
- God mat
- Öl, shoots, drinkar
- Trevligt folk!



Bilder från förra årets nyårsfest
image64

image65

Snart ska jag iväg och jobba ivarjefall ända tills imorgon klockan fyra. Tur att man har lite att se fram imot.
3
Det vart gott  2007-12-25
Allmänt
Nu är julafton över och allt blev riktigt trevligt. Skinkan i år var suverän och köttbullarna var också goda.
Idag ska vi iväg till mormor igen och äta upp allt som blev kvar av skinkan.

Fick en heldel fina julklappar också igår. Mycket kläder som jag tänkta lägga upp bilder på senare.
Tog ett par bilder på några av klapparna jag fick igår ivarjefall.


Läpptelefon fick jag och tjejen av Lillebror och hans flickvän
image58

Glasunderlägg med gammla skräckfilmsmotiv av Mamma och Pappa
image59

Ljusstackar svarta av Mamma och Pappa
image60

Snuspapperskorg av min underbara fästmö
image61

Gjutjärnswok av Mamma och Pappa samt Pastakastrull av Lis Mormor
image62

Halsband och armband av Li
image63


Ha en fortsatt trevlig jul nu allihopa och hoppas att inte skinkan tar slut förrens det att kalkonen är klar!
4
Carols  2007-12-24
Allmänt


Det är så många som dissar Larry The Cable Guy men jag tycker han är fantastisk jag. Här får ni lite riktiga julsånger.

Missa inte Pete!
0
Merry F*cking Xmas!  2007-12-24
Allmänt
Ja nu är det jul i mormors hus hoppas jag det är nämligen där jag ska fira jul i år. Vi brukar köra varanat år hos mor och far och mormor och morfar. Känns trevligt med lite sol nu på morgonkanten faktiskt.

Han ivarjefall med att köpa alla julklappar. Jag tycker att alla som deltog i hetspakets racet i år borde få en bunt med trisslotter av dom största företagen, det är vi nästan värda efter att spenderat sjukliga summor pengar.

Fast jag bryr mig igentligen inte allt för mycket om allt det här runt julen. Det enda som är viktigt för mig är att alla mina nära mår bra, får äta gott och ivarjefall får chansen att öppna ett paket.

På julen ska man göra goda gärningar så är det ju faktiskt. Jag gjorde en igår och det känndes riktigt bra. Jag gav min granne som jag plågat med hög musik en flaska champagne och sa förlåt. Jag kan alltså vara snäll jag med och det passade bra att vara det dagen före jul. Hoppas bara dom blev glada det såg ut så ivarjefall.

Hoppas alla som läser får en riktigt fin jul och att ni får ivarjefall ett fint paket.

noob

GOD JUL

0
Julsurf  2007-12-16
Allmänt
Min sambo och älskade fästmö Li pluggar så sjukt mycket just nu. Hon är fantastiskt duktig och så men man känner sig ju lite ensam faktiskt. Så vad ska man göra undertiden hon läser? Man ska JULSURFA. Javisst. Man hittar inte bara på underbart mycket bra julklapps ideer man hittar en massa annat mysigt också.

Länktips

IKEA Hacker
Alla har ju säkert någonting från IKEA hemma eller har ivarjefall haft det någon gång. På IKEA Hacker kan man få en massa härliga tips inte bara på hur man modifierar sina IKEA saker utan också alla möjliga andra möbler och saker i allmänhet. Det är ju så kul att se hur billiga möbler får nytt liv.


Lite design


Jag tror att jag ivarjefall har minst ett par hundra gammla cd-fodral hemma som jag av någon konstig anledning inte gjort mig av med så att se den här fina lampan designad utav Josh Owen va faktiskt lite kul. Länge leve återvinning.

När jag och tjejen skaffar ett hus sen har jag lovat henne att bygga en riktigt fin walkin-closet. Nu har jag hittat en möbel jag kan ha som förvaring till mina kläder också.
image54
Tecnopolis Sliding with Drama TV är det inte vackert. Lagom med rum för kläderna också. Fler bilder hittar du här.

När jag endå är igång lite om sovrum. Eftersom jag har svårt som satan att sova på nätterna och måste kolla på film för att kunna somna har vi just nu våran gammla tv i sovrummet tillsammans med en DVD en förstärkare och ett gäng högtalare. Hela arrangemanget ser rätt smaklöst ut. Hittade något som skulle matcha den här fantastiska hyllan ovanför perfekt.

image55
Woofer Speaker System. 60-180 Watt RMS, 4 ohm impedance. Lagom med kraft för sovrummet och riktigt snygga är dom också. Priset på 1000 Dollar kanske är lite högt endå men det är väl just sånt här själva hus lånen är till för.

Har ni bakat klart alla pepparkakor i år då?
Om ni inte har gjort det en så måste ni nog surfa in på www.pipparkakan.se
image56
Sverige kan verkligen det här med design. Äntligen slipper vi den där julbocks pepparkakan utan bakben och den fula granen som bara är sne endå.


Media Jul

När jag var mindre kollade jag alltid på BBCs gammla Narnia serie inför jul. Serien håller fortfarande men det kan ju vara kul med något nytt. Nyligen visades sista avsnittet av Sci-Fi Channels mini-serie Tin Man på tv i USA och jag har fått tag i hela serien. Tin Man är en ny version av "The Wonderful Wizard of Oz" i en lite mer modern tappning.

Kortfattat får man följa en flicka som heter DG (Zooey Deschanel) som lyckats hamna på en plats som kallas för O.Z. Där letar hon efter sina föräldrar tillsamman med Glitch en rolig kille som fått halva hjärnan utplockad och nu har en stor dragkedja på huvudet.

image57

Började kolla på serien idag och hittils gillar jag den riktigt mycket. Den hjälper ivarjefall mig att få lite mer julkänsla.

Nu måste jag nog avsluta annars blir det för långt känner jag. Måste bara nämna att jag nu på tre dagar har lyckats gå upp 3 kilo. Min muskel-resa börjar bra måste jag säga.
4
Watchout  2007-12-16
Allmänt
Själva grejen med bloggar är väl kanske igentligen att man ska bjuda lite på sig själv.

Jag är ju som dom som känner mig alla vet en jävla tanig typ. Så har det inte alltid varit dock. Förut tillhörde man ju brottar eliten och allt. Men på senaste 5-6 åren har jag inte rört mycket på mig alls. Cycklat lite BMX på sommaren men sen inte mycket mer.

Jag är jävla trött nu på min kropp och annat jag är "underviktig" även om jag äter sju kilo chips i veckan. Nu tänkte jag göra något åt det ivarjefall.

Med hjälp av en ny diet jag ska försöka hålla och lite fina pulver drinkar tänkte jag försöka gå upp lite i vikt och bygga lite muskler igen.

Till att börja med kommer jag börja träna tre gånger i veckan med början imorgon. Senare i början av nästa år ska jag och en vän börja med MMA på Söders Fight gym.

Har varit lite halv seriös och tagit min mått nu när jag ska börja för att se om det händer något under resans gång.

Lite skamset bjuder jag nu lite på mig själv. Här är mina start mått.

VAD
LÅR
MIDJA
BRÖST
ARM
VIKT
31,5
46,5
77
87,5
27,5/25
62 kg
 
16 DECEMBER

Kommer ta måtten två gånger i månaden hade jag tänkt. Önska mig lycka till!
1
Mys Manson  2007-12-16
Allmänt
image52

Igår var det som sagt Manson på Hovet med Turbo Negro som förband.

Lyckat som fan måste jag säga. Manson gjorde riktigt bra i från sig och körde nästan alla låtar jag hade på önskelistan. Allt var skönt upplagt med riktigt bra sceneshow och väldigt bra ljud. Inspelning vart det också inför en kommande live dvd vilket fick publiken att tända till lite extra.

En fin liten robot-tjej en skitstor stol och en upphissning mot taket fick vi också se, tillsammans med lite allmänna bilder på duk bakom scen.

Jag är riktigt nöjd faktiskt. Manson är helt klart att rekomendera som live artist.

image51

Blev bara en liten bild faktiskt eftersom jag inte äger någon bra kamera med zoom objektiv eller liknande överlät jag fotografering av konserten till alla andra plus att man kommer ju kunna köpa helheten på DVD senare.
1
Evil  2007-12-15
Allmänt
Såg att Linnea hade testat hur ond hon var så jag var tvungen att göra samma sak. Var ärlig och svarade uppriktigt på alla fina frågor och det här vart resultatet.

You Are 84% Evil
You're the most evil person you know. The devil is even a little scared of you!

Lite läskigt men, det är ju faktiskt bara ett webbtest! Jag är ganska snäll igentligen.
2
Men du!  2007-12-15
Allmänt
Vi börjar så här tror jag. Sarah om du läser det här så måste du förbereda dig på att köra bil. Jag är fan fortfarande full som ett hus.

Idag ska jag på Marilyn Manson! Ska bli satans roligt men jag kan inte köra bil just nu. hehe. Var på småfolks fest igår det var läskigt! Yngsta tjejen var 12 år!!! Men jag och Kalle och tjejen drog hem hit istället. 2 vinare en massa whiskey och lite rosa-pantern och andra drinkar vart det. 2 klagomål till föreningen om för hög musik.

Helt enkelt en lyckad kväll på något sett.

Men skitsamma.

Snart dags för MANSON!

image50
0
Oh fan!  2007-12-15
Allmänt
Här är man snäll och går till sin 16 åriga polares fest!
Vad får man för det!?

En dyr fylla!? Ja kanske!

För det första blir man rattad;
Du har varit med i IDOL.
 NÄÄÄÄ! VAFAN!

För det andra!

Du är ju sjukt likt BIG BROTHER DANIEL!

NeJ! VAFAN!

Jaja  nu snackar jag amatör porr film med min tjej och en av mina bästa gammla polare!

Han får vara fotograf. Dom tävlar p, vighet just nu,


Det här är ett fylle inlägg! Javisst. Men är det inte det roligaste.

Peace!

Catch you on the flipside!
1
Att sova  2007-12-14
Allmänt
Fyfan va underskattat det är att sova igentligen. Nu känner jag mig som en helt ny människa. Jag var förresten uppe i över 40 timmar i streck (jag kunde inte räckna igår).

Det känns som jag har en massa grejer att göra idag men jag kommer inte riktigt på vad. Jag vet att jag ska iväg och köpa tjock-pulver och att jag kanske ska på fest ikväll men det är säkert 100 saker i mellan som jag glömt bort. Hjärnan känns nästan lite noll-ställd vilket är rätt behagligt faktiskt.

Nu har jag ändrat designen lite på bloggen igen och börjar känna mig riktigt nöjd över hur den ser ut. Gjorde den lite ljusare eftersom "vissa personer" blev lite rädda av den mörka layouten och så fixade jag till lite små saker.

Nä nu ska jag försöka återfå minnet igen ivarjefall så jag inte missar något idag.
0
8 till 12  2007-12-13
Allmänt
Nä nu får det räcka med att vara vaken. Blir säkert 30 timmar innan man somnar också. Jag har förresten kommit till insikt nu igen om hur omöjligt det är för mig att varva ner och somna utan att kolla på en film i sovrummet. Brukar komma en kvart in i en film sen slocknar jag som ett barn.

Sleep tight

image49
0
Trötter!  2007-12-13
Allmänt
Var länge sedan jag var så här trött måste jag säga! Har precis kommit ner i varv nu så det är väl bara en tids fråga innan man somnar. Har varit på showtime hela dagen och njutit av musik och andra kreativa framträdanden i Storvik. Det var faktiskt riktigt underhållande.

Innan jag faller i dvala ska jag hinna göra följande:

Äta lite chips.
Se senaste Top Model avsnittet .
Se senaste Nip/Tuck avsnittet.
Mysa med fästmön.
Dra i mig en tub lustgas.
Skriva ett till blogg inlägg.
3
Lucia vakan  2007-12-13
Allmänt
Nu vi hemma igen efter en kväll i filmens tecken. Tjejen skuttade direkt i säng för att avnjuta 2 timmar sömn men jag tänkte stanna uppe. Somnar jag nu är dagen helt körd.

Kvällen har varit riktigt trevlig faktiskt. Lite tävlingar och lite sido underhållning bjöds det på samt en macka och energi dryck + gratis popcorn.

Filmerna som visades var:

image46
We Own The Night
Crime/Drama/Thriller

Kort om filmen: Maffia nattklubb en polisfamilj och trevliga skådespelare.
(mer info om filmen klicka här)

Riktigt bra film enligt mig. Riktigt bra skådespeleri en tight story och riktigt fina miljöer. Plus i kanten också för ett skitbra soundtrack. Perfekt första film. Oväntat men skitbra.


image47
Juno
Comedy/Drama

Kort om filmen: En 16 årig skön tjej blir gravid.
(mer info om filmen klicka här)

Också en riktigt skön rulle. En hel del skratt och mycket ironi. Lättsam och snyggt gjord. Jag börjar få riktigt mycket respekt för Michael Ceras skådespelar talang och så är han ju riktigt rolig att titta på också i gula mini shorts.


image48
Bee Movie
Comedy/Family

Kort om filmen: Bin kan flyga även om inte människor tror det. Prata kan dom också.
(mer info om filmen klick här)

Lite tröttsamt att dom ska avsluta med att visa en film som Bee Movie. Såg lite utav början men tröttnade snabbt på Jerry Seinfelds röst och det tråkiga upplägget. Filmen är säkert helt okej men vi valde faktiskt att gå hem istället. På en lucia vaka är man inte så sugen på att se en film som man kan se hemma när man inte har något bättre att kolla på.


Kvällen som helhet vart ivarjefall riktigt lyckad två av tre filmer var riktigt bra och det är alltid trevligt att sitta på biografen och äta lite snacks. Men nu ska jag försöka hitt på något kreativt att göra fram tills klockan åtta.
0
Gammal action  2007-12-12
Allmänt
Har tänkt en del den senaste tiden på action filmer.

Förut var action jämnt så klockrent. Ta Die Hard, Dödligt Vapen och Flykten från New York bara som exempel, Plus jävla massa andra skitbra filmer som man verkligen njöt av att kolla på.

Det är faktiskt lite tragiskt att tänka på.

Jag tycker det skulle vara så skönt om den här Harry Potter trenden kan lägga sig snart. Visst har det varit skönt med lite fantasy på bio men det börjar liksom bli så utvattnat. Jag vill se nya bra action filmer istället.

Men vart tog igentligen dom bra action filmerna vägen?

För är som också saknar riktigt bra action kan jag medela ivarjefall att jag ser det som ett personligt kall att leta reda på lite klassiska rå sköna action rullar. Bara för några dagar sedan hittade jag faktiskt en liten juvel som helt klart är att rekomendera.

Dark Angel (1990)
även kallad I come in peace
image45

Den här rullen innehåller riktigt bra action en fantastisk story och som ni kanske ser på omslaget en ung Dolph Lundgren. Känner du som mig att du saknar bra action filmer så börja med att se den här så lovar jag att du kommer att må bättre sen och så ska jag se till att hitta lite fler guldklimpar sen.

"It's not a close encounter, It's your last!"
1
Longtime...  2007-12-12
Allmänt
Jag vet att jag suger på att uppdatera!

Just nu sitter jag och konverterar film. Har precis redigerat klart filmningen från våran teaterföreställning.
Pjäsen heter Baren och var cirka 45min lång. Mycket roligt har vi haft måste jag säga och det vart riktigt bra också.

Måste vara 5 år sedan jag ens försökt göra någonting med film. Överlåter nu mera sånt till min mycket begåvade sambo istället men den här gången tänkte jag att det vore kul att testa själv.

Får se om något av dom stora bolagen är sugen på att ta upp våran pjäs och visa på storduk en dag.


Medans jag väntar på att konverteringen ska bli klar sitter jag också och inväntar Lucia Movie Night som då så snyggt valt att kalla det. 3 filmer på rad på bio enda fram till morgonen. Blir intressant att se vad det blir för filmer i år. Ska bli riktigt trevligt hursomhelst. Har handlat snask och känner mig riktigt pigg.

Får se hur det går att kliva upp imorgon för att åka på "Showtime" i Storvik. Blir nog så att jag inte sover så slipper jag missa min bästevän Pers framträdande.
1