Fredag!  2007-11-09
Allmänt
Rubriken var unik inte sant! Men det är sanningen ivarjefall.

Ikväll blir det pojknörd kväll här hemma. TV-spel och mellanöl! Inte nå findrinkar som dom här två fantastiska kreationerna.

image43

image44

Trevlig helg!


2
Strejk  2007-11-06
Allmänt
Bara så att alla vet det så är det strejk i Danmark. Åkeri faket vilket nu det är vägrar köra grejer och det suger. Förhoppningsvis får man sitt paket i veckan ivarjefall.
1
Pimp  2007-11-06
Design
Tycker du också våra svenska sopptunnor är tråkiga? Vore det inte bättre om man kunde mata en ko med skräpet?

image41
Jag skulle tycka det känndes roligare att gå ut med soporna ivarjefall.

Hittade lite pimpiga shotsglas också som jag nog ska önska mig i julklapp.
image42
En magnet bara så får man en riktigt läcker effekt. Någon som sätt något liknande i sverige och kan tipsa om vart man får tag i dom? Annars får jag vara kreativ och göra ett par själv. Magnet + Limm + Glas + Lite plåt. Kanske inte vore så dumt att göra en alldeles egen variant.
1
Badrum Liaw  2007-11-06
Design
Jag nämnde tidigare att jag vill renovera i badrummet. Nu fick jag lite mer insperation från den här fantastiska 3d renderingen utav Nelson Liaw.

image40

Kan vara riktigt snyggt med lite mörkare i badrummet istället för klassiskt vit där allt skit syns så bra. Så älskar jag handfaten också. Plus orange neon såklart. Neon som används på rätt sätt är sexigt. Inte annars. Jag är inte galen i all neon bara så ni vet.
0
Trökig?  2007-11-06
Allmänt
Ja jag kan faktiskt vara lite tråkig ibland när jag inte uppdaterar bloggen varjedag. Är nog pågrund av min nördiga natur som jag lätt hittar på något annat roligt på datorn.

I söndags drog jag jocke ola och olas ny fling iväg till Stockholm på Sci-Fi mässan. Det var rätt skoj faktiskt lite mindre en vad jag trodde men endå helt okej. Hittade tre filmer ivarjefall. En special utgåva utav Ichi the killer, masters of horror avsnittet Imprint och nya pang brothers (dom som gjort filmen the eye) film re-cycle.
image39image38

I dag ska jag och tjejen börja simma tillsammans också. Det ska bli intressant var sjukt länge sedan jag tränade. Ska försöka gå 2-3 ggr iveckan nu ivarjefall börja äta lite bättre och köpa pulver så jag får lite extra vikt.
0
Jobba  2007-11-02
Allmänt
Snart ska jag iväg och jobba. Helt otippat men riktigt trevligt. Har ett par pass faktiskt. 16 till 16 så det blir ju lite extra pengar ivarjefall.

Kom precis på att jag aldrig har varit på ett spa. Vore trevligt att gå någongång faktiskt. Kanske att man skulle ta och besöka Anne Fontaine Spa. Säkert svindyrt men riktigt läckert.

image38

Fler bilder här hittar du här.
1
Kablar igen  2007-11-02
Allmänt
Jag vet inte varför kablar stör mig så otroligt mycket. Kanske för att dom är så jävla många.
Dom kablar jag stör mig mest på just nu är; Ipod kabeln och Digitalkamera kabeln. Dom går ju inte att gömma snyggt så jag tog en tripp på nätet för att hitta någon smart lösning. Jag hittade faktiskt en riktigt fin lite pryl som borde hjälpa till ivarjefall.

Knicks Cable Holder
image33

Ska nog ta och göra en kopia där jag får plats med två kablar ivarjefall. Jag har ju trots allt varit plåtslagare så något borde man kunna ordna.

När jag endå är igång om kablar tänkte jag bara nämna den här smarta lilla uppfiningen också. Som faktiskt är Svensk.

Contactboxen
image34   image35
1
Dagen  2007-11-02
Allmänt
Idag har jag och tjejen flängt omkring lite. Först vart det Valbo. Köpte en ny "hylla" att ha steron och xboxen i som var lite snyggare en den vi hade tidigare.

image32
Efter det så var vi iväg till Lis pappa och fikade eftersom han nyss kommit hem från Thailand. Sen blev vi bjudna på mat hos min mamma också. Riktigt gott. Bacon lindad fläskfile med massa gotta i. Morsan hade tappat en kniv rakt ner på foten så maten blev lite sen. Det är inte första gången morsan gör illa sig heller. Dom senaste månaderna har hon lyckats bra många gånger. Först ramlade hon ner för trappen och sen har hon fastnat med fingret i en vedklyv.

Efter gott fika och god mat så bjöd jag över Sigge (våran extra bebis) samt Per och Jonna. Vi lirade lite Guitar Hero 3 och sen kollade vi på The Crow.
0